Vehicule electrice și hibride | Noul CLIO E-TECH Hybrid

Noul CLIO E-TECH Hybrid

Toate calitățile modelului CLIO și avantajul propulsiei hibride

DE LA

19180 €

TVA inclus *

*tariful e valabil pentru modelul Zen E-Tech

CLIO acum și în varianta hibridă

Cu ajutorul motorizării hibride noi, cu încărcare automată, Noul CLIO E-TECH Hybrid asigură o plăcere de a conduce fără precedent și un consum mai redus de carburant.

 

Descoperă toate avantajele pe care le oferă Noul CLIO.

Interior spațios, ecrane mari conectate, siguranță și sisteme de asistență la condus ultramoderne.

Noul CLIO te asistă la drum în orice moment. Supraveghează traficul și reacționează în situațiile neașteptate. Frânează brusc atunci când pietonii sar în fața mașinii. Vehiculul de oraș te avertizează și poate chiar activa automat frânarea de urgență.

 

 

Noul CLIO E-TECH: modelul hibrid reinventat

Până la 80% în modul electric, în oraș
Beneficiezi de o propulsie electrică foarte performantă. Noul CLIO E-TECH Hybrid îmbină motorizarea electrică, motorizarea termică și o transmisie automată cu mai multe moduri, extrem de eficientă. Rezultatul: porniri consecvente în modul electric, deplasarea optimizată în modul electric pentru până la 80% din călătoriile urbane și plăcerea deplasării silențioase în modul electric.

Eficient atât în oraș, cât și pe autostradă
La deplasarea pe autostradă sau în oraș, consumul de carburant al unui model hibrid este cu până la 40% mai mic decât al unuia cu motor convențional, pe benzină. De asemenea, la bordul Noului CLIO E-TECH poți călători fără griji: autonomie excelentă, silențiozitate precum și un habitaclu spațios specific modelului CLIO!

Noi senzații la volan
Datorită puterii combinate de 140 CP, Noul CLIO E-TECH asigură accelerații sigure și puternice. Răspunsul instantaneu al motoarelor electrice și transmisia automată cu mai multe moduri oferă accelerații rapide și schimbări line ale treptelor de viteză. Bucură-te de diferitele moduri MULTI-SENSE, pentru o experiență la volan personalizată.

Ești pregătit pentru Renault Noul CLIO E-TECH Hybrid?

Toate calitățile modelului CLIO și avantajul propulsiei hibride

testează Noul CLIO E-TECH Hybrid cere o ofertă