Termeni si conditii

Lazar Service Com SRL
Termeni si conditii


Acest site web (denumit in cele ce urmeaza "SITE") este administrat de Lazar Service Com (denumita in cele ce urmeaza „Lazar Service”).

Vizitarea, accesarea sau comandarea produselor vizualizate pe site implica acceptarea termenilor si conditiilor (denumite in cele ce urmeaza „Conditii”) specificate mai jos. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica prezentele “Conditii”, in special pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele autovehiculelor prezentate si preturi, fara o notificare prealabila, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului. In consecinta, recomandam consultarea Conditiilor in cazul fiecarei accesari a site-ului.

Urmatorii termeni vor avea in cuprinsul acestui document, definitiile specificate dupa cum urmeaza:

•  Site: desemnand site-ul oficial apartinand Lazar Service, care poate fi accesat la urmatoarea adresa www.Lazar Service.ro prin intermediul caruia utilizatorul va avea acces la informatii privind produsele si serviciile oferite de Lazar Service;
•  Utilizator/Client/Consumator: desemnand persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care este de acord cu Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele procedurii de inregistrare;
•  Profesionist, definit in conformitate cu art. 2 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului 34/2014 (denumita in cele ce urmeaza „OUG”), respectiv orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractele care intra sub incidenta prezentei ordonante de urgenta, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia; – Lazar Service;
• Utilizare Abuziva: reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Lazar Service.
• Drepturi de proprietate intelectuala. Toate materialele integrate in acest Site reprezinta proprietatea intelectuala a Lazar Service si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al Lazar Service. Utilizatorul intelege dreptul de proprietate, nu va dezvalui unor terte parti, nu va face publica nicio informatie primita din partea Lazar Service si nu va utiliza materialele pentru scopuri comerciale, fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Intregul continut al Site-ului www.Lazar Service.ro, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date sau materiale, sunt proprietatea Lazar Service, fiind reglementate de legea pentru protectia drepturilor de autor.


OBLIGATIILE DE INREGISTRARE

Pentru a putea achizitiona produsele disponibile / solicita o oferta pe Site, va rugam sa introduceti datele de identificare in formularul electronic din continutul Site-ului. Pentru utilizarea Site-ului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete si ca utilizarea acestuia se va realiza in conformitate cu norme etice. In caz contrar, Lazar Service isi rezerva dreptul de a bloca accesul in utilizarea Site-ului pe durata determinata sau nedeterminata, fara notificare sau alta formalitate prealabila.
Lazar Service nu garanteaza si nu ofera asigurari cu privire la exactitatea si integritatea oricarui produs sau informatie de pe Site. De asemenea, Lazar Service nu isi asuma consecintele pentru continutul site-urilor sau paginilor la care se face trimitere sau trimit catre Site si va fi exonerata de raspundere pentru orice pierdere sau penalitate generata ca urmare a oricarei conectari la orice locatie de pe orice site la care se face trimitere.

PROMOTII SI CONCURSURI
Pentru orice concurs sau promotie, Lazar Service va aduce la cunostinta regulile, termenii si conditiile prin intermediul unui regulament afisat pe site-ul propriu. Va informam ca in perioada campaniilor de reducere se va aplica discount-ul cu valoarea cea mai mare excluzand varianta unui discount cumulat. Lazar Service isi rezerva dreptul de a anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila adresata Utilizatorilor.

LIMITARE DE RESPONSABILITATE
Lazar Service este exonerata de raspundere in cazul aparitiei oricaror erori de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile etc. In situatia in care pretul produsului sau oricare alte caracteristici ale produsului au fost gresit introduse sau afisate in bazele noastre de date, Lazar Service va notifica Utilizatorul in cel mai scurt timp cu privire la eroarea aparuta.

Toate materialele si informatiile de orice natura afisate pe Site sau furnizate sub orice forma Utilizatorului de catre Lazar Service vor ramane proprietatea Lazar Service. Acestea vor putea fi utilizate doar in scopul executarii obligatiilor asumate decurgand din relatia comerciala si pot fi dezvaluite tertelor parti exclusiv cu consimtamantul prealabil scris al Lazar Service si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care primeste informatiile/materialele.

Lazar Service isi rezerva dreptul de a transmite materiale promotionale sau informatii cu caracter general conform specificului activitatii sale Utilizatorilor care au solicitat oferte / au programat un test drive test sau service sau celor care s-au abonat la newsletter-ul acestui Site.

 

FRAUDA

Orice tentativa de a modifica continutul Site-ului Lazar Service de a afecta buna performanta a serverului pe care ruleaza acest Site va fi considerata incercare de frauda asupra sistemelor ce gazduiesc Site-ul si va avea drept consecinta demararea procedurilor judiciare penale.

PRELUCRARE DATE PERSONALE

Lazar Service are obligatia de a administra in conditii de siguranta / confidentialitate si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

De asemenea, Lazar Service va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre institutii si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati eliminarea datelor din bazele de date electronice.

LITIGII

Prin utilizarea, vizualizarea sau solicitarea produselor de pe acest Site, Utilizatorul declara ca a luat la cunostinta faptul ca prezentele Conditii, precum si orice eventuala disputa de orice natura care ar putea aparea intre utilizator si Societate sunt guvernate de legislatia din Romania. Orice conflict va putea fi solutionat initial pe cale amiabila in minimum 30 de zile calendaristice. In situatia in care nu este posibila o solutionare a diferendelor pe cale amiabila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legislatia in vigoare.